AKTUALNOŚCI
Open Panel

Nowoczesna szkoła zawodowa nowoczesny region

  • Slajd1.PNG
  • Slajd2.PNG
  • Slajd3.PNG
  • Slajd4.PNG
  • Slajd5.PNG
  • Slajd6.PNG
  • Slajd7.PNG
  • Slajd8.PNG
  • Slajd9.PNG
  • Slajd10.PNG
  • Slajd11.PNG

Wiedza Edukacja Rozwój

  • Slajd1.JPG
  • Slajd2.JPG
  • Slajd3.JPG
  • Slajd4.JPG
  • Slajd5.JPG
  • Slajd6.JPG
  • Slajd7.JPG
  • Slajd8.JPG
  • Slajd9.JPG
  • Slajd10.JPG
  • Slajd11.JPG
  • Slajd12.JPG
  • Slajd13.JPG
  • Slajd14.JPG
  • Slajd15.JPG
  • Slajd16.JPG
  • Slajd17.JPG
  • Slajd18.JPG
  • Slajd19.JPG
  • Slajd20.JPG

WYCIECZKA EDUKACYJNA do SOSNOWCA

Dnia 27 września 2019r. uczniowie klas I, II i III Technikum żywienia i usług gastronomicznych uczestniczyli w wycieczce edukacyjnej do firmy VEGAGASTRO, gdzie odbyła się prezentacja włoskiej firmy Comprital, której misją jest kompleksowe wsparcie i zaopatrzenie w zakresie produkcji lodów wraz z technologią, surowcami, wiedzą i wieloletnim doświadczeniem.

 

Uczniowie mieli  możliwość samodzielnie sporządzić lody według określonej receptury. Poznali etapy technologii produkcji oraz czynników warunkujących ich jakość. Szkolenie zostało zakończone degustacją wykonanych przez uczniów lodów w różnych smakach.


                                                                   Organizatorzy wycieczki:

                                                                                                                                                                                       Marta Ficek       
                                                                                                                                                                                      Joanna Juszczak           

Facebook